Megtérülés-kalkulátor

Tapasztalja meg Ön is, hogy mekkora segítséget jelent vállalata számára az ArchiCAD használata a vállalatfinanszírozás területén, az épülettervezésben, valamint az állandóan változó munkafolyamatok áttekintésében. Világszerte 100.000 felhasználó "gondolkodik" és "alkot" az ArchiCAD-dal. Most Ön is "kikalkulálhatja", hogy valójában mi ennek a népszerűségnek oka pusztán tőke vonatkozásában. Biztosan számíthat arra, hogy az ArchiCAD az Ön cégének is sikert hoz majd.

A Graphisoft megtérülés-kalkulátora lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a termelékenységi mutatókat, az egyes speciális tervezési feladatok elvégzésére szánt idő mennyiségét, illetve a várható profitot az ArchiCAD 3D modellező alkalmazásával. A megtérülés-kalkulátor tesztelésére 512 építészeti kis- és nagyvállalat jelentkezett a világ minden részéről. Az ő tapasztalataik alapján foglalták össze a termék jellemzőit. A cégek által részletes bepillantást nyertünk az ArchiCAD alkalmazása során szerzett gyakorlati tapasztalatokba, - hogyan váltak hatékonyabbá a munkafolyamatok, a termelés illetve hogyan nőtt nyereségességük.

Próbálja ki Ön is a megtérülés-kalkulátort ! Felhívjuk figyelmét, hogy az első három rublika a teljes átlagos hasznot mutatja. Forduljon az Önhöz legközelebbi ArchiCAD viszonteladóhoz, aki elmondja majd, hogyan kell cége statisztikai adatait feldolgozni a kalkulátorral, vagy személyesen bemutat Önnek egy, az ArchiCAD-dal elvégezhető, sokkal összetettebb kalkulációs módszert.

1.5   A = betanulási időszak havi bontásban
26.3 B = termelékenységi veszteség százalékban kifejezve, a betanulási időszakban
38.9 C = nyereség százalékban kifejezve, a betanulási idő végén

  D = ArchiCAD licencek száma
  E = szoftver + hardver + tréning költségek (licencenként)
  F = átlag havi bérköltség lincencenként
  G = éves upgrade költség licencenként
  1 év 2 év 3 év
Megtérülési érték % % %
Nyereség