Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Oktatóanyagok

GRAPHISOFT Education

Megújult oktatási portálunkon közzétett angol nyelvű oktatóanyagaink egyaránt szólnak kezdő és gyakorlott ARCHICAD felhasználóknak, diákoknak és érdeklődőknek.

Korábbi ARCHICAD Training Series anyagaink továbbra is elérhetők:

Magyar nyelven

A harmadik, az ARCHICAD kezelését már ismerő felhasználókat célzó „Középfokú” modul az angol nyelvű ARCHICAD tananyag legnagyobb, az épület-modellezés és tervdokumentálás lépéseit felölelő része.

A 10 fejezetre tagolódó, összesen 52 részes kurzus végigvezet egy kisebb középület teljes modellezési és dokumentálási folyamatán. Segítségével elsajátítható az ARCHICAD minden ehhez szükséges funkciójának használata. Az anyag részletes szöveges útmutatót, ARCHICAD YouTube Channel videoklipeket és a gyakorláshoz ARCHICAD projektfájlokat is tartalmaz.

Az anyag az ARCHICAD 20 magyar verziójával készült és az ARCHICAD aktuális verziójával is megnyitható és használható. Az ARCHICAD itt tölthető le.

Angolul

Ezek a Graphisoft által jóváhagyott tréning anyagok különböző tudásszinttel és érdeklődéssel rendelkező ARCHICAD felhasználóknak, leendő ügyfeleknek és diákoknak készültek.

Valamennyi anyag magába foglal egy PDF kézikönyvet, melyben lépésről lépésre minden megtalálható, videókat az ARCHICAD YouTube Channel-en és ARCHICAD projekt fájlokat a gyakorláshoz. Az ARCHICAD Training Series térítésmentesen hozzáférhető.