Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

ARCHICAD tervsablon készítés tréning

Szerezzünk érvényt az irodánkban bevett normáknak és hatékony munkafolyamatoknak!

A hagyományos CAD megközelítéshez képest egy jól kialakított BIM munkafolyamat alkalmazásával a minimumra csökkenthető az átdolgozásra és újratervezésre fordított munka. A munkavégzés sablonok segítségével megvalósított optimalizálása az egyik kulcs az ARCHICAD-es tervezői munka hatékonyságának növelésére. A projekt korai szakaszában befektetett plusz munka a későbbiekben sokszorosan megtérül. A projekt elindításába fektetett idő és energia mértéke nagyban függ a használt sablon minőségétől, ezért érdemes a cég szükségleteinek megfelelő jó minőségű, aktuális sablont készíteni. Ez a tréning áttekintést ad a sablonmenedzser feladatairól és a cégszintű sablon elkészítéséhez és karbantartásához szükséges szakmai ismeretekről. Összefoglalja a vonatkozó alaptevékenységeket és megtanítja a bevezetés és felülvizsgálat módszereit.

A képzés végére a részt vevők tisztában lesznek a sablonmenedzser szerepével és feladataival, milyen előkészületekre van szükség egy saját irodai sablon elkészítése előtt, a követendő stratégiákkal, az irodai sablonnak megfelelő tartalommal, a hatékony irodai sablon létrehozásakor kulcsfontosságú beállításokkal, az irodai sablon bevezetéséhez szükséges dokumentációs- és tréning szükségletekkel és a felülvizsgálati és frissítési folyamattal.

A képzés helye és ideje:
Az ARCHICAD tervsablon készítés tréninget a GRAPHISOFT központi épületében (Budapest, 1031, Záhony utca 7. ("G" épület)) tartjuk .

A résztvevők számára biztosítunk meleg ebédet és frissítőket. A csoport maximális létszáma 18

A tréning tematikája:

  • Előkészületek és célok kitűzése: Sablonkezelő, célok kitűzése, fejlesztési stratégiák, függőségek és fejlesztési sorrend
  • Gyakorlati feladatok: Projekt összeállítása, adatkezelés, tulajdonságok, általános megjelenítési beállítások, a projekt szerkezete, használhatóság, magyarázó jegyzetek, könyvtárak, csapatmunka beállításai
  • Sablon kezelése: Tanácsadás, dokumentáció készítése, tréning, frissítés, esettanulmányok

Részvételi feltételek:

  • A tréning sikeres elvégzéséhez elengedhetetlen a stabil középszintű ARCHICAD előismeret. (A képzést azoknak ajánljuk, akik legalább 60%-os eredményt érnek el az on-line kitölthető ARCHICAD teszten)
  • A tréningen résztvevők feladata gondoskodni saját számítógépről illetve az azon futó ARCHICAD 22 telepítéséről.

A részvétel díja 90.000 Ft+ Áfa
(„SSA” szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóinknak 72.000,- Ft+ Áfa)Igénybe szeretném venni a szoftverkövetéses (SSA) felhasználói kedvezményt.

Hozzájárulok, hogy a GRAPHISOFT hírlevelet küldjön címemre.

Gyűjtöm a kamarai továbbképzési pontokat!

* Kötelezően kitöltendő mező


Regisztrálok az
eseményre

Köszönjük jelentkezését!

A képzés további részleteivel hamarosan jelentkezünk.

A képzés gyakorlatorientált. Kérjük, ne mulasszon el saját, ARCHICAD-es számítógépről gondoskodni!

Köszönjük az érdeklődést!

A jelentkezést lezártuk.