Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Archicad-Solibri munkafolyamat

A Solibri Office (SO) a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb IFC-alapú BIM tervminőség-ellenőrző és ütközésvizsgáló eszköz. Az SO segíti a modellezési munka hatékonyságának növelését és a szakági tervezőkkel való együttműködést. A szabályrendszer mentén végzett minőség-ellenőrzéssel komoly tervezési hibák küszöbölhetők ki.

Az Archicad-Solibri munkafolyamat tréning célja, hogy a résztvevők részletes és átfogó képet alkossanak arról, miként integrálható a Solibri a tervezési és koordinációs munkába és milyen előnyök szármatnak ebből.

A tréning során a résztvevők megismerkednek a Solibri alapvető kezelésével, megtanulnak különféle szabály-alapú minőségellenőrzéseket alkalmazni IFC állományokon és megismerkednek a BCF formátum segítségével végezhető problémakezelési munkafolyamattal.

Az Archicad-Solibri munkafolyamat tréninget online, a Microsoft Teams alkalmazáson keresztül  tartjuk .

A résztvevők maximális létszáma 12 fő.

MÉK 2019/207 döntése értelmében a képzésen való részvétellel 2 továbbképzési pont szerezhető.

A tréning tematikája:

  • Az OPEN BIM munkafolyamat rövid áttekintése: IFC, MVD, BCF alkalmazásának tudnivalói
  • Solibri Office alapismeretek: az SO kezelőfelülete, alapeszközei, vizuális ellenőrző eszközök, a szabályrendszeren alapuló tervellenőrzés alapjai, IFC modellek konszolidálása, a kommunikáció és jelentéskészítés alapjai, információszűrés alapjai, BIM modell utómunkák
  • Az Archicad-Solibri munkafolyamat: az építészeti tervezést vizsgáló minőségellenőrzési folyamat, elemosztályozás a Solibriben, problémák kezelése és továbbítása BCF használatával, tervváltozatok összevetése, szakági modellek ütköztetésének munkafolyamata, ellenőrzési szabályrendszer módosítása, BCF alkalmazása valós helyzetekben, a közvetlen Archicad-Solibri kapcsolat

Részvételi feltételek:

  • A tréning nem tartalmaz általános Archicad oktatást. A tréning sikeres elvégzéséhez szükség van az OPEN BIM munkafolyamat és az IFC előzetes ismeretére. Erősen javasolt előzetesen részt venni az Alap OPEN BIM tréningen. A képzést azoknak ajánljuk, akik legalább 40%-os eredményt érnek el az on-line kitölthető Archicad teszten.
  • Érvényes ARCHICAD 23 kereskedelmi licenc
  • ARCHICAD 23 futtatására alkalmas saját számítógép
  • Solibri Model Checker és az ARCHICAD-SMC kiegészítő
  • Lehetőség szerint 2 monitor
  • Microsoft Teams alkalmazás / webes hozzáférés
  • Mikrofon / headset

A részvétel díja 90.000 Ft+ Áfa
(„SSA” szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóinknak 72.000,- Ft+ Áfa)

Köszönjük érdeklődését, a regisztrációt lezártuk.