Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

ARCHICAD-Solibri munkafolyamat tréning

A Solibri Model Checker a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb IFC-alapú BIM tervminőség-ellenőrző és ütközésvizsgáló eszköz. Az SMC segíti a modellezési munka hatékonyságának növelését és a szakági tervezőkkel való együttműködést. A szabályrendszer mentén végzett minőség-ellenőrzéssel komoly tervezési hibák küszöbölhetők ki.

Az ARCHICAD-Solibri munkafolyamat tréning célja, hogy a résztvevők részletes és átfogó képet alkossanak arról, miként integrálható a Solibri a tervezési és koordinációs munkába és milyen előnyök szármatnak ebből.

A tréning során a résztvevők megismerkednek a Solibri alapvető kezelésével, megtanulnak különféle szabály-alapú minőségellenőrzéseket alkalmazni IFC állományokon és megismerkednek a BCF formátum segítségével végezhető problémakezelési munkafolyamattal.

A képzés helye és ideje:
Az ARCHICAD-Solibri munkafolyamat tréninget a GRAPHISOFT központi épületében (Budapest, 1031, Záhony utca 7. ("G" épület)) tartjuk .

A résztvevők számára biztosítunk meleg ebédet és frissítőket. A csoport maximális létszáma 18 fő. A tréning munkanyelve: magyar.

A MÉK 2019/207 döntése értelmében a képzésen való részvétellel 1,5 továbbképzési pont szerezhető.

A tréning tematikája:

  • Az OPEN BIM munkafolyamat rövid áttekintése: IFC, MVD, BCF alkalmazásának tudnivalói
  • Solibri Model Checker (SMC) alapismeretek: az SMC kezelőfelülete, alapeszközei, vizuális ellenőrző eszközök, a szabályrendszeren alapuló tervellenőrzés alapjai, IFC modellek konszolidálása, a kommunikáció és jelentéskészítés alapjai, információszűrés alapjai, BIM modell utómunkák
  • Az ARCHICAD-Solibri munkafolyamat: az építészeti tervezést vizsgáló minőségellenőrzési folyamat, elemosztályozás a Solibriben, problémák kezelése és továbbítása BCF használatával, tervváltozatok összevetése, szakági modellek ütköztetésének munkafolyamata, ellenőrzési szabályrendszer módosítása, BCF alkalmazása valós helyzetekben, a közvetlen ARCHICAD-Solibri kapcsolat, mennyiségkimutatás alapjai

Részvételi feltételek:

  • A tréning nem tartalmaz általános ARCHICAD oktatást. A tréning sikeres elvégzéséhez szükség van az OPEN BIM munkafolyamat és az IFC előzetes ismeretére. Erősen javasolt előzetesen részt venni az Alap OPEN BIM tréningen. A képzést azoknak ajánljuk, akik legalább 40%-os eredményt érnek el az on-line kitölthető ARCHICAD teszten.
  • )
  • A tréningen résztvevők feladata gondoskodni saját számítógépről illetve az azon futó ARCHICAD 22, Solibri Model Checker és az ARCHICAD-SMC kiegészítő telepítéséről.

A részvétel díja 90.000 Ft+ Áfa
(„SSA” szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóinknak 72.000,- Ft+ Áfa)Igénybe szeretném venni a szoftverkövetéses (SSA) felhasználói kedvezményt.

Hozzájárulok, hogy a GRAPHISOFT hírlevelet küldjön címemre.

* Kötelezően kitöltendő mező


Regisztrálok az
eseményre

Köszönjük jelentkezését!

A képzés további részleteivel hamarosan jelentkezünk.

A képzés gyakorlatorientált. Kérjük, ne mulasszon el saját, ARCHICAD-es számítógépről gondoskodni!

Köszönjük az érdeklődést!

A jelentkezést lezártuk.