Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Archicad BIM Sablonfájl

Archicad BIM Sablonfájl képzésünk Magyarországon hiánypótló, az Archicad 23-ba integrált BIM Sablonfájl felhasználási előnyeit, lehetőségeit és kezelésének módjait mutatja be.

A GRAPHISOFT hét szakmai partner (Opinion Builders Kft., A4 Stúdió, Bánáti és Hartvig Építész Iroda, CÉH Zrt., KÖZTI Zrt., Spányi & Partners Zrt, TSPC BIM Kft.) együttműködésében fejlesztette ki hiánypótló BIM Sablonfájl megoldását, amely a terv és az eszközök különböző alapértelmezett beállításait tartalmazza könnyen és egyszerűen kezelhető módon. A Magyar BIM Sablonfájl első alkalommal az Archicad 23 részeként mutatkozott be.

A tananyag a BIM Sablonfájl készítéshez ideális és hatékony eszköz. A tervbeállítás és a sablonfájl készítés technikái, a gyakorlati példákkal együtt, teljes kontrolt biztosítanak a terv elemei és a sablonfájl attribútumai fölött.

A képzés módszertanilag a legfontosabb BIM sablonfájl készítési tudnivalókat és munkafolyamatokat ismerteti. 

A BIM sablonfájl létrehozásáról szóló képzést elsősorban olyan építészeknek, szakértőknek ajánljuk, akik a szabványosított BIM-alapú építészeti munkafolyamatokon keresztül szeretnének betekintést nyerni a BIM sikeres és minden részletre kiterjedő megvalósításába.

A BIM sablonfájl létrehozása számos különböző egyéb tudást is igényel (pl. attribútumkészítés, rajz és modellezési ismeretek), ugyanakkor ez a képzés a hatékony beállításokra és a főbb funkciókra összpontosít, az egyéb ismereteket nem részletezi.

Az ARCHICAD középfoknál erősebb ismerete szükséges, ajánlott. A résztvevőknek ismerniük kell a Navigátor működését, valamint a főbb tervbeállításokat és attribútumokat. Az Archicad online teszten ajánlott a 60% fölötti eredmény elérése. 

A képzés helye és ideje:

Az Archicad BIM sablonfájl tréninget online, a Microsoft Teams alkalmazáson keresztül  tartjuk 2020. július 14-15-én, 9:00-12:30 óra között..

A résztvevők maximális létszáma 12 fő.

MÉK 2019/207 döntése értelmében a képzésen való részvétellel továbbképzési pont szerezhető.

A tréning tematikája:

Részvételi feltételek:

A részvétel díja 90.000 Ft+ Áfa
(„SSA” szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóinknak 72.000,- Ft+ Áfa)

Köszönjük érdeklődését, a regisztrációt lezártuk.