Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Intenzív BIM menedzser tréning

Az intenzív BIM menedzser tréningek keretében a három modulra bontott, jelentősen kibővített BIM menedzser program minden eleme szerepel és sorban elvégezhető.

ARCHICAD tervsablon készítés (1 nap)

A hagyományos CAD megközelítéshez képest egy jól kialakított BIM munkafolyamat alkalmazásával a minimumra csökkenthető az átdolgozásra és újratervezésre fordított munka. A munkavégzés sablonok segítségével megvalósított optimalizálása az egyik kulcs az ARCHICAD-es tervezői munka hatékonyságának növelésére. Ez a tréning áttekintést ad a sablonmenedzser feladatairól és a cégszintű sablon elkészítéséhez és karbantartásához szükséges szakmai ismeretekről.

BIM irodavezetés (2 nap)

Nem kis feladat és kihívás a hagyományos munkamódszerekről BIM munkafolyamatokra áttérni. A BIM Office Management tréning a megvalósítás folyamatára összpontosít, a BIM aktuális alkalmazására, beleértve a világszerte érvényes szabványokat, a cég- és projekt szinten megjelenő új szerepkörökre és a csapamunka új módszereire.

BIM projektkoordináció (2 nap)

A BIM Projektkoordináció tréning a projektkoordinátor azon gyakorlati lépéseire összpontosít, amelyek biztosítják az ARCHICAD projektek optimális működését a hatékonyság, munkatempó és a többi szakággal való együttműködés tekintetében. Részletesen ismerteti az adatkezeléssel, dokumentáció létrehozásával, részletezettségi szinttel, projektoptimalizálással és a projektellenőrzésekkel kapcsolatos munkafolyamatokat.

A tréningek nemzetközi részvétellel folynak. Mindhárom modul teljesítése után vizsga tehető. A sikeresen vizsgázók GRAPHISOFT BIM menedzser tanúsítványt szereznek. A tréningek, a vizsga és a tanúsítvány nyelve az angol.

További pontos részletek és a regisztráció hamarosan.