Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

BIM munkafolyamat ARCHICAD-del

Egy sikeres BIM projekt első feltétele, hogy a projekt munkafolyamat fordulópontjait tisztán és érthetően határozzuk meg. Kik a résztvevő felek? Milyen munkákat kell a végére elkészíteni és milyen formában kell átadni? A tréning során egy mintaprojektet alapul véve meghatározzuk és kidolgozzuk a projektcélokat, a felelősségi köröket és leszállítandó munkarészeket, pont úgy, ahogyan egy igazi BIM projektben.

Ez a tréning bemutatja az ARCHICAD egy közös projektben alkalmazható modellezési-, dokumentációs-, menedzsment- és kollaborációs eszközeinek jó gyakorlatait. A tréning minden eleme egy valós projekt szimulációján alapul, a projektindító értekezlettől az azt követő négy projektfázisig. Minden elméleti ismeretet a gyakorló projekthez kapcsolódó gyakorlati példák szemléltetnek.

A képzés végére a résztvevők megismerik azt az átfogó és egységes munkafolyamatot, amely végigvezet a teljes épülettervezési BIM folyamaton - a geodéziai adatok feldolgozásától az építési tervdokumentáció leadásáig - állandó együttműködésben a szakági társtervezőkkel.

A képzés helye és ideje:
A BIM munkafolyamat ARCHICAD-del tréninget a GRAPHISOFT központi épületében (Budapest, 1031, Záhony utca 7. ("G" épület)) tartjuk 2020. február 20-21-én, 9-17 óra között.

A résztvevők számára biztosítunk meleg ebédet és frissítőket. A csoport maximális létszáma 12 fő. A tréning munkanyelve: magyar.

A tréning tematikája:

Részvételi feltételek:

A részvétel díja 180.000 Ft+áfa
Szoftverkövetési szerződéssel (SSA) rendelkező felhasználóinknak 144.000,- Ft+áfa

Amennyiben BIMFIT kártyával rendelkezik, kérjük abban az esetben is regisztrációval jelezze részvételi szándékát.

A BIMFIT kártya ára 400.000 Ft+áfa/év
Szoftverkövetési szerződéssel (SSA) rendelkező felhasználóinknak 320.000,- Ft+áfa/év


Köszönjük érdeklődését, a regisztrációt lezártuk.