Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

BIM munkafolyamat ARCHICAD-del tréning

BIM munkafolyamat ARCHICAD-del tréning

BIM munkafolyamat ARCHICAD-del tréning

A sikeres BIM projektek alapvető feltétele, hogy a munkafolyamat egészét tisztán és érthetően határozzuk meg. Kik a résztvevő felek? Milyen munkarészeket kell a project során elkészíteni, mikor és milyen formában kell azokat átadni? A tréning során egy mintaprojekt segítségével határozzuk meg és dolgozzuk ki a projektcélokat, felelősségi köröket és leszállítandó munkarészeket, pont úgy, ahogyan egy igazi BIM projektben.

Ez a tréning bemutatja az ARCHICAD egy közös projektben alkalmazható modellezési-, dokumentációs-, menedzsment- és kollaborációs eszközeinek jó gyakorlatait. A tréning minden eleme egy valós projekt szimulációján alapul, a projektindító értekezlettől az azt követő projektfázisokon át a projekt lezárásáig. Az elméleti ismereteket a mintaprojekthez kapcsolódó gyakorlati példák szemléltetik.

A képzés végére a résztvevők megismerik azt az átfogó és egységes munkafolyamatot, amely végigvezet a teljes épülettervezési BIM folyamaton - a geodéziai adatok feldolgozásától az építési tervdokumentáció leadásáig - állandó együttműködésben a szakági társtervezőkkel.

A képzés helye és ideje:
A BIM munkafolyamat ARCHICAD-del tréninget a GRAPHISOFT központi épületében (Budapest, 1031, Záhony utca 7. ("G" épület)) tartjuk .

A résztvevők számára biztosítunk meleg ebédet és frissítőket. A csoport maximális létszáma 18 fő. A tréning munkanyelve: magyar.

A MÉK 2019/207 döntése értelmében a képzésen való részvétellel 3 továbbképzési pont szerezhető.

A tréning tematikája:

  • Projektindítás: Mi a BIM? BEP, azaz BIM végrehajtási terv; projektelvárások, modellkoordináció, projektbeállítások
  • Koncepcióterv: geodéziai adatok importálása, tömegmodellezés, 2D rajzok Munkalapra helyezése, raszter beállítása, épülettömeg formálása, funkciósémák helyiségekkel, tervváltozatok kezelése, koncepcióterv bemutatása
  • Vázlatterv: teherhordó szerkezeti elemek létrehozása, épületelemek modellezése, fóliakezelés, IFC-alapú együttműködés
  • Engedélyezési terv: Tervdokumentáció-kezelés, modellkoordináció, építészeti elemek módosítása, ismétlődő elemek kezelése
  • Kiviteli terv: elemek további módosításai, feliratozás, méretezés, részletrajz-eszköz, interaktív konszignációk, változáskezelés, leszállítandó munkarészek kezelése, projektfájl archiválása

Részvételi feltételek:

  • A tréning nem tartalmaz általános ARCHICAD oktatást. A képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik legalább 40%-os eredményt értek el az on-line kitölthető ARCHICAD teszten.
  • A résztvevők feladata gondoskodni saját számítógépről illetve az ARCHICAD 22 telepítéséről.

A részvétel díja 180.000 Ft+ Áfa
(„SSA” szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóinknak 144.000,- Ft+ Áfa)Igénybe szeretném venni a szoftverkövetéses (SSA) felhasználói kedvezményt.

Hozzájárulok, hogy a GRAPHISOFT hírlevelet küldjön címemre.

* Kötelezően kitöltendő mező


Regisztrálok az
eseményre

Köszönjük jelentkezését!

A képzés további részleteivel hamarosan jelentkezünk.

A képzés gyakorlatorientált. Kérjük, ne mulasszon el saját, ARCHICAD-es számítógépről gondoskodni!

Köszönjük az érdeklődést!

A jelentkezést lezártuk.