Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

BIM Menedzser tréning újratöltve

BIM Menedzser tréning újratöltve

Az elmúlt évek során a BIM menedzseri szakma is folyamatosan fejlődött, szofisztikálódott. A változások szétfeszítették a bevált kétnapos BIM menedzser tréning kereteit, ezért újrastrukturáltuk és jelentősen kibővítettük képzésünket. Az új, három modulból álló program a BIM menedzserek és -koordinátorok napi tevékenységeinek az eddiginél több gyakorlati területét érinti.

A BIM menedzser képzési program összesen 5 tréningnapot tesz ki:

ARCHICAD tervsablon készítés (1 nap)
A hagyományos CAD megközelítéshez képest egy jól kialakított BIM munkafolyamat alkalmazásával a minimumra csökkenthető az átdolgozásra és újratervezésre fordított munka. A munkavégzés sablonok segítségével megvalósított optimalizálása az egyik kulcs az ARCHICAD-es tervezői munka hatékonyságának növelésére. Ez a tréning áttekintést ad a sablonmenedzser feladatairól és a cégszintű sablon elkészítéséhez és karbantartásához szükséges szakmai ismeretekről.
Ismertető letöltése

BIM irodavezetés (2 nap)
Nem kis feladat és kihívás a hagyományos munkamódszerekről BIM munkafolyamatokra áttérni. A BIM Office Management tréning a megvalósítás folyamatára összpontosít, a BIM aktuális alkalmazására, beleértve a világszerte érvényes szabványokat, a cég- és projekt szinten megjelenő új szerepkörökre és a csapamunka új módszereire.
Ismertető letöltése

BIM projektkoordináció (2 nap)
A BIM Projektkoordináció tréning a projektkoordinátor azon gyakorlati lépéseire összpontosít, amelyek biztosítják az ARCHICAD projektek optimális működését a hatékonyság, munkatempó és a többi szakággal való együttműködés tekintetében. Részletesen ismerteti az adatkezeléssel, dokumentáció létrehozásával, részletezettségi szinttel, projektoptimalizálással és a projektellenőrzésekkel kapcsolatos munkafolyamatokat.
Ismertető letöltése

A modulok teljesítését követően a megszerzett tudásról modulonkénti vizsga tehető. A mindhárom vizsgát sikeresen teljesítők GRAPHISOFT BIM menedzser tanúsítványt szereznek.

Az év folyamán az egyes modulokat egyenként, magyar nyelven, vagy intenzív egyhetes kurzus keretében, angol nyelven is lesz lehetőség elvégezni. A lehetséges időpontokat éves tréning naptárunk tartalmazza.

Tréning naptár 2019