Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Képzéseink

GRAPHISOFT BIM Képzések


Tisztelt Partnereink!

Az új típusú koronavírus-járvány miatt oktatásaink szünetelnek. Jelenleg dolgozunk a meghirdetett képzéseink átütemezésén, újraindításukat ezen az oldalon, külön hírlevélben és közösségi oldalainkon is jelezni fogjuk.

BIMFIT kártyával rendelkező partnereinket tájékoztatjuk, hogy a kártyák érvényességi idejét március 16-i állapottal befagyasztottuk, és a képzés újraindításakor a kiesett idővel meghosszabbítjuk.

Üdvözlettel,

A GRAPHISOFT csapata


2020. február 10-étől bevezetjük a BIMFIT Kártyát. A kártya éves bérletet jelent, mely korlátlan részvételre jogosít az összes, az alábbiakban meghirdetésre kerülő, GRAPHISOFT által megszervezett tanfolyamon.

A névre szóló BIMFIT Kártya ára 400.000, Ft+áfa. SSA szoftverkövetéssel rendelkező partnereinknek 320.000,- Ft+áfa. A kártya érvényessége az első tréningen való részvételtől számított 1 év. A BIMFIT Kártya igényléséhez kérjük kattintson a gombra, töltse ki regisztrációs űrlapunkat. Az űrlap elküldése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából.

Fontos információ: BIMFIT kártya igénylése, megléte esetén is szükséges a regisztráció minden látogatni kívánt kurzusnál!


A GRAPHISOFT 2016-ban stratégiai döntést hozott: az ARCHICAD felhasználókat a szoftver minél hatékonyabb kihasználását segítő tréningekkel támogatjuk. Ennek keretében indult el a gyorsan sikeresé váló GRAPHISOFT BIM menedzser tréning program. 2018. elejétől folyamatosan mutatkoztak be az újabb, jellemzően speciális témákat feldolgozó tréning modulok.

2019-től a kibővülő BIM menedzser program folytatása mellett megkezdtük a GRAPHISOFT BIM Classes tréning rendszer bemutatását és bevezetését. Új elemként hangsúlyos szerepet kapnak a haladó – szakértői szintű – témák. A GRAPHISOFT BIM Classes tréningek különböző tudásszintű felhasználókat szólítanak meg. Cél, hogy mindenki találjon képzettségének és érdeklődési körének megfelelő tréninget. 2020-ban ezen az úton megyünk tovább, bővített ismeretanyaggal és naprakész gyakorlati példákkal folytatjuk képzéseinket.

A tréningeket a GRAPHISOFT olyan szakemberei és partnerei tartják, akik komoly iparági és tréning tapasztalattal rendelkeznek. A részvételről látogatási bizonyítványt állítunk ki, illetve hamarosan lehetőség nyílik különböző tudásszintet tanúsító ARCHICAD felhasználói vizsgákat tenni. A BIM Menedzser képzés végén BIM menedzser vizsga tehető. Az így megszerzett tanúsítvány ma már komoly előnyt jelent a munkaerőpiacon.

Az egész éves tréning naptár közzé tételével arra törekszünk, hogy felhasználóink tudatosan előre tervezve választhassanak. A naptárban szereplő tréningekre kattintva megnyílik az adott tréning részleteit ismertető oldal, amely egyben regisztrációs felület is.

.

Tréningnaptár 2020