Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Képzéseink

GRAPHISOFT BIM Classes

A GRAPHISOFT 2016-ban stratégiai döntést hozott: az ARCHICAD felhasználókat a szoftver minél hatékonyabb kihasználását segítő tréningekkel támogatjuk. Ennek keretében indult el a gyorsan sikeresé váló GRAPHISOFT BIM menedzser tréning program. 2018. elejétől folyamatosan mutatkoztak be az újabb, jellemzően speciális témákat feldolgozó tréning modulok.

2019-től a kibővülő BIM menedzser program folytatása mellett megkezdjük a GRAPHISOFT BIM Classes tréning rendszer bemutatását és bevezetését. Új elemként hangsúlyos szerepet kapnak a haladó – szakértői szintű – témák. A GRAPHISOFT BIM Classes tréningek különböző tudásszintű felhasználókat szólítanak meg. Cél, hogy mindenki találjon képzettségének és érdeklődési körének megfelelő tréninget.

A tréningeket a GRAPHISOFT olyan szakemberei és partnerei tartják, akik komoly iparági és tréning tapasztalattal rendelkeznek. A részvételről látogatási bizonyítványt állítunk ki, illetve hamarosan lehetőség nyílik különböző tudásszintet tanúsító ARCHICAD felhasználói vizsgákat tenni. A BIM Menedzser képzés végén BIM menedzser vizsga tehető. Az így megszerzett tanúsítvány ma már komoly előnyt jelent a munkaerőpiacon.

Az egész éves tréning naptár közzé tételével arra törekszünk, hogy felhasználóink tudatosan előre tervezve választhassanak. A naptárban szereplő tréningekre kattintva megnyílik az adott tréning részleteit ismertető oldal, amely egyben regisztrációs felület is.

.

Tréningnaptár 2019