GRAPHISOFT

Ismerj meg minket!

Mi a GRAPHISOFT-nál egy olyan világcégnek dolgozunk,
amelynek Budapesten van a stratégiai központja.
Így a cég fejlődési irányát meghatározó döntések a mi közreműködésünkkel,
Magyarországon születnek, miközben innovációinkkal
globális piacon, a világ 108 országában versenyzünk.
Olyan, mintha nap mint nap itthonról a Szilícium-völgybe járnánk dolgozni.

Budapest
GRAPHISOFT SE HQ

A GRAPHISOFT SE központja Magyarországon van. Az itt dolgozók irányítják a kutatást és fejlesztést, a gyártást, a kiadást, a nemzetközi értékesítést és a marketinget, valamint ellátják a teljes csoport pénzügyi vezetését és általános irányítását.

München
GRAPHISOFT Deutschland GmbH

A német leányvállalatot 1988-ban alapították Európa legnagyobb CAD-piacának kiszolgálására. Pénzügyi értelemben ez a leányvállalat járul hozzá a legnagyobb mértékben a vállalatcsoport eredményessségéhez.

Velence
GRAPHISOFT Italy

Az olaszországi leányvállalat 2015-ben, a Cigraph 1984 óta helyi forgalmazói feladatokat ellátó csoportjának felvásárlásával jött létre. Ezzel az akvizícióval a GRAPHISOFT közvetlenül felügyelheti az egyik legfontosabb európai piacát.

Boston
GRAPHISOFT N.A. Inc.

Az 1989-ben San Franciscóban létrejött Graphisoft US, Inc. Bostonból irányítja az ARCHICAD amerikai és kanadai marketingjét, értékesítését és terméktámogatását. Az amerikai iroda feladata a világ legfeljettebb informatikai piacáról származó iparági hírekkel, piaci információkkal és a felhasználók visszajelzésével ellátni a cégcsoport valamennyi tagját.

Tokyo
GRAPHISOFT Japan Co. Ltd.

A japán leányvállalat 1994 óta szolgálja ki a világ második legnagyobb építészeti CAD-piacát. A GRAPHISOFT Japan gyors sikere a helyi sajátosságokhoz való alkalmazkodás eredménye. A GRAPHISOFT stratégiai szövetséget kötött több ZENECON-nal (Japánban elterjedt óriási építőipari cégek) és azok szoftver disztribútoraival.

London
GRAPHISOFT UK Ltd.

A brit irodát 1997-ben hozta létre a GRAPHISOFT, ezzel jelezve elkötelezettségét Európa második legnagyobb építészeti CAD-piaca iránt. A Wokingban működő leány közvetlen marketing és technikai segítséget nyújt az Egyesült Királyságban működő értékesítési hálózatnak.

Szingapúr
GRAPHISOFT Singapore

A 2011 novemberében alapított cég az épületinformációs modellezés támogatására szakosodott. A GRAPHISOFT Singapore ARCHICAD-del kapcsolatos konzultációs, tréning és termékfejlesztési szolgáltatásokat is nyújt.

Hong Kong
GRAPHISOFT Hong Kong Ltd.

A 2011 novemberében alapított cég a GRAPHISOFT ázsiai tevékenységének központja. A GRAPHISOFT meghatározó tényezője kíván lenni a BIM hongkongi és ázsiai terjedésének is.

Peking
GRAPHISOFT Beijing Rep. Office

A leányvállalat 2012 februárjában azért jött létre, hogy a nagy építészirodákat segítse a BIM bevezetésének folyamatában.

Sao Paolo
GRAPHISOFT Brazil

A brazil leányvállalat 1999-ben kezdte meg működését. A cég feladata a fejlődő dél-amerikai piac ARCHICAD-et használó számos szereplőjének támogatása és kiszolgálása.

Mexico City
GRAPHISOFT Mexico

A mexikóvárosi iroda 2013-ban jött létre azért, hogy a Közép és Latin-Amerikát érintő stratégiai piacfejlesztési terveknek megfelelően az egész latin-amerikai régió értékesítési, marketing és szolgáltaló központja legyen.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközivé nőtt magyar alapítású
cégünk több mint 30 éve innovatív megoldásokkal
segíti az építőipar szereplőinek munkáját.

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, válassz nyitott pozícióink
közül vagy akár szakmai önéletrajzodat pozíció
megjelölése nélkül.

Nyitott pozíciók

Dolgozz velünk!

Összetartó csapatunk az ország egyik legjobb munkakörnyezetét
biztosító Graphisoft Parkban, kreatív feladatok megoldásán dolgozik.
Ha eddig nem hitted, hogy az érdekes munka találkozhat
kellemes környezettel és barátságos közösséggel, akkor érdemes
megismerned álláslehetőségeinket!