Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Tibor mesélte
Business Development Manager, BIM Implementation

A Graphisoft sok szempontból kivételes helyzetben van a magyar munkaerőpiacon. Bár igazi nemzetközi multi cégként működik, mégis sikerült megőriznie az eredeti célkitűzési és a barátságos, családias légkörét. A 30 évnyi stabil fejlődés és a német anyavállalat nyújtotta biztos háttér mindenki számára vonzó lehet, aki hosszú távra tervez munkát vállalni.

A Graphisoft egyik fő erőssége, hogy kiváló termékeket képes létrehozni. Az ArchiCAD és a hozzá kapcsolódó több program sikere nem csak anyagi értelemben fontos számunkra, de mindenkit aki részt vesz ebben a folyamatban, büszkeséggel tölt el, hogy egy világpiacon is sikeres termék fejlesztésén dolgozhat.

Az épülettervezés komplexitásából adódó rendkívül szerteágazó problémák megoldása és az új techológiák támogatása folyamatosan új kihívásokat állít elénk, ezért a munkánk rendkívül változatos és sokszínű. A folyamatos szakmai fejlődésre nem csak lehetőséget biztosítunk, de egyenesen el is várjuk minden munkatársunktól, hiszen csak így tudunk versenyképesek maradni a világpiacon.

Magyarországon szinte egyedülálló az a munkakörnyezet amelyben dolgozunk. A Graphisoft Park hazánk egyik legmodernebb technológiai központja, ahol a vezető nemzetközi szoftvercégek képvisletei is megtalálhatók. Az egykori Óbudai Gázgyár területén, a Duna partján kialakított irodapark hatalmas zöldterületekkel, kitűnő szolgáltatásokkal és közlekedési lehetőségekkel teszi kellemesebbé a mindennapi munkavégzést.

A sikerre való törekvés és az innováció szintén meghatárózó része a vállalati kultúránknak, és ez a hozzállás azoknál a kollágainknál is jellemző akik nem közvetlenül a termék tervezésében vagy előállításában vesznek részt. Az elmúlt 30 évben számos nemzetközi díjjal kitüntetett megoldás született itt, de mi talán még ennél is fontosabbnak tartjuk, hogy a felhasználóink szeretik használni a termékeinket és rendszeresen kapunk tőlük pozitív visszajelzéseket.

Az másik fő oka amiért én is itt dolgozom az a különleges vállalati kultúra, amit az itt dolgozó emberek alakítottak ki. Az együttműködés keresése, a csapatmunka, a nyitott, őszinte légkör alapvetően határozza meg a Graphisoft mindennapjait. Talán ennek következtében is nagyon erős a cég iránti hűség. Számos kollégámmal együtt több mint tíz éve dolgozunk itt, de vannak olyan munkatársaink is akik már akár 25 éve hűségesek a céghez. Az a tudás és munkamorál amit ők képviselnek garancia, hogy a cég alapértékei továbbra is megörződjenek.

A cégprofilunkból adódóan elsősorban programozókat, programtervezőket és építészeket várunk csapatunkba. A jelentkezőkkel szemben fontos elvárás a kreatív, önnálló feladatmegoldás valamint a csapatban való munkavégzés képessége. A sikeres jelentkezőktől elvárjuk, hogy azonosuljanak a cég értékeivel, célkitűzéseivel.
Nemcsak tapasztalt munkatársakat, de fiatal tehetséges pályakezdőket is várunk csapatunkba. Számukra folyamatos szakmai előmenetelt, változatos feladatokat, kitűnő munkakörnyezetet és versenyképes jövedelmet biztosítunk.