Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Kollegáink mondták

Tibor mesélte — Business Development Manager, BIM Implementation
"Magyarországon szinte egyedülálló az a munkakörnyezet amelyben dolgozunk. A Graphisoft Park hazánk egyik legmodernebb technológiai központja, ahol a vezető nemzetközi szoftvercégek képvisletei is megtalálhatók. Az egykori Óbudai Gázgyár területén, a Duna partján kialakított irodapark hatalmas zöldterületekkel, kitűnő szolgáltatásokkal és közlekedési lehetőségekkel teszi kellemesebbé a mindennapi munkavégzést."
Zsina mesélte — Event Manager
"A jövőre izgalommal tekintek, jelenlegi munkámban rengeteg lehetőség van a fejlődésre, és most erre koncentrálok. Bőven van még mit tanulnom a jelenlegi pozíciómban, és ha majd ez megtörtént, akkor fókuszálok részletesebben az új kihívásokra, természetesen cégen belül, mert egy dolog biztos; a GRAPHISOFT lett a második családom."
Józsi mesélte — MEP Team Leader, Interoperability Team
"Különleges emberekkel dolgozhatok együtt. Tetszik, hogy sok kollegám az évek során vezetővé vált, viszont emberként ugyanolyannak tudott maradni, mint régen volt, ami szerintem ritka dolog. A GRAPHISOFT egy 30 éve működő cég, erős alapokon van és folyamatosan fejlődik. Sokan 10-20 akár 25 éve itt dolgoznak és az évek során egy szép nagy családdá, aktív közösséggé váltunk, érezhető a jó hangulat."
Laci mesélte — QA Team Leader, Automation
"Számomra a legfontosabb, hogy szeressem és élvezzem azt, amit csinálok. Szerencsésnek érzem magam, hogy ebben a munkakörben ez teljesül. Ehhez az is kellett, hogy a 10 év alatt a csoportunk folyamatosan tanulási, fejlődési lehetőséghez jutott, nem egyszer alapvetően struktúrálódott át a feladatkörünk."