Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

BI Consultant / Data Warehouse Manager

A Graphisoft egy nemzetközileg elismert magyar szoftverfejlesztő cég. Fő termékünk az ArchiCAD világszerte alapjaiban változtatta meg az építészek tervezési és együttműködési szokásait. Jelenleg a világ több mint 100 országában vagyunk jelen, számos országban piacvezető szerepben. Célunk, hogy a virtuális épületmodell segítségével tegyük élvezetesebbé és hatékonyabbá az építészeti tervezési és kivitelezési folyamatot.

A feladatkör:

Elsődleges feladatod Üzleti Intelligencia (Business Intelligence - BI) megoldások üzembe helyezése és üzemeltelése az anyacégen és nemzetközi leányvállalatain belül. A projektek során belső csapattagokkal és külső fejlesztőkkel kell a kapcsolatot tartanod, az üzleti követelmények begyűjtésétől és megértésétől kezdve egészen az átadásig és a sikeres lezárásig. A feladatok és státuszok dokumentálása valamint a futó rendszerek monitorozása szintén a napi feladataid közé tartozik.

Olyan jelöltet keresünk, aki nyitott az újdonságokra, képes precíz munkavégzésre, hatékony problémamegoldó készséggel és elemző hozzáállással rendelkezik, valamint jó csapatjátékos kiváló kommunikációs készségekkel (angol/magyar).

A munkakör betöltéséhez szükséges:

Előnyt jelent az alábbi technológiák ismerete:

Törzsadatkezelés és Master Data Services, Data Quality Services, SSRS, PerformancePoint, SharePoint, PowerPivot, PowerBI

Értékek, amiben mi hiszünk:

Leendő munkatársunk szaktudását és teljesítményét versenyképes jövedelemmel, kiváló munkakörülményekkel honoráljuk. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed, önéletrajzod a következő címre várjuk: