Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

GRAPHISOFT

A GRAPHISOFT-ról


VÍZIÓ

  • Virtuális épület!

KÜLDETÉS

  • Az épületek tervezésének és megvalósításának általános gyakorlatában a BIM - épületinfomációs modellezés alapú munkamenet támogatása innovatív IT megoldásokon keresztül.

Egy multinacionális szoftver-vállalatcsoport

GRAPHISOFT SE, Budapest: a Graphisoft csoport legnagyobb, központi egysége. Az itt dolgozók irányítják a kutatást és fejlesztést, a gyártást, a kiadást, a nemzetközi értékesítést és a marketinget. A személyzetnek mintegy a fele foglalkozik a termékfejlesztéssel, külön csoportok segítik a nemzetközi eladásokat a 14 főbb földrajzi területen, honosítják és kiadják a szoftvereket és a kézikönyveket, koordinálják a Graphisoft "Productivity Tools" programját, fenntartják a műszaki ügyfélszolgálatot, valamint ellátják a teljes csoport pénzügyi vezetését és általános irányítását.


GRAPHISOFT Deutschland GmbH, München: a német leányvállalatot 1988-ban alapították Európa legnagyobb CAD-piacának - kiszolgálására. Hagyományosan, ez a helyi iroda járul hozzá a legnagyobb mértékben a vállalatcsoport eredményessségéhez.


GRAPHISOFT N.A. Inc., Boston: az 1989-ben San Franciscóban megalapított Graphisoft US, Inc. egyesült a Drawbase software nevű céggel, és ezt követően a Graphisoft amerikai leányvállalata átköltözött a Drawbase bostoni központjában, innen irányítja az ArchiCAD amerikai és kanadai marketing, értékesítési és terméktámogatási tevékenységét. Ugyancsak az amerikai iroda feladata a világ legfeljettebb informatikai piacáról származó ipari hírekkel, piaci információkkal és a felhasználók visszajelzésével ellátni a cégcsoport valamennyi tagját.


GRAPHISOFT Japan Co. Ltd., Tokyo: 1994 óta szolgálja ki a világ második legnagyobb építészeti CAD-piacát. A Graphisoft gyors sikere Japánban annak tudható be, hogy hamar alkalmazkodott a japán építészeti megoldásokhoz és stratégiai szövetséget kötött több, az ország legnagyobb építőipari cégeivel és CAD szoftver disztribútoraival.


GRAPHISOFT UK Ltd. a brit irodát 1997-ben hozta létre a Graphisoft, jelezve ezzel az elkötelezettségét Európa második legnagyobb építészeti CAD piaca iránt. A Wokingban működő egység közvetlen marketing és technikai segítséget nyújt az Egyesült Királyságban működő értékesítési hálózatnak.


GRAPHISOFT Singapore: a 2011. novemberében alapított cég a számítógéppel támogatott építészeti tervezés és épületinformációs modellezés támogatására szakosodott. A GRAPHISOFT Singapore ArchiCAD-del kapcsolatos konzultációs, tréning és termékfejlesztési szolgáltatásokat is nyújt.


GRAPHISOFT Hong Kong Ltd.: a 2011. novemberében alapított cég a GRAPHISOFT ázsiai tevékenységének irányítóközpontja. A GRAPHISOFT elkötelezte magát amellett, hogy élen jár a BIM jövőjének formálásában Hong Kong-ban és Ázsiában.


GRAPHISOFT Beijing Rep. Office: a cég 2012. februári alapítású irodája nagy építészirodák és projektek számára segíti a BIM bevezetését szerte Kínában.

"A Graphisoftot szenvedélye és kiváló üzleti érzéke tette globális szereplővé." The Wall Street Journal