Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Bluebeam Revu 2019

Bluebeam Revu

Világszerte több mint egymillió építész, mérnök és kivitelezésben dolgozó szakember támaszkodik a Bluebeam Revu® megoldásra munkájuk hatékonyságának növeléséhez.

Okosabb tervdokumentációk a Bluebeam Revu segítségével

Létrehozás

Készítsen jó minőségű 2D vagy 3D PDF anyagokat Microsoft® Office dokumentumokból (Word, Excel, PowerPoint), 2D rajzokból és 3D modellekből, szkennelt anyagokból, mindezt mennyiségi korlátok nélkül.

Jelölés, megjegyzések, feliratozás

A testre szabható, könnyen kezelhető jelölőeszközök leegyszerűsítik a csapatok közötti kommunikációt, a sokoldalú beépített táblázatkezelő (Markups List) pedig gondoskodik a különféle jelölések, megjegyzések nyomon követéséről és szűréséről, továbbá jelentések, összefoglalók is készíthetők vele.

Együttműködés

Egy projekt résztvevői a Studio Projects és Studio Sessions segítségével a világ bármely pontjáról, bármikor élő kapcsolatba tudnak lépni egymással, így a távolság sem lehet akadálya a közös munkának.

Rendszerezés

Okos dokumentumok létrehozásával könnyebb megosztani a sok rajzból álló dokumentációkat a projektrésztvevőkkel, legyenek bár az irodában vagy kint az építkezésen.

Bluebeam Studio

A dokumentumkezelés és a valós idejű kooperáció a Revu alapvető részei. A Studio Projects egy helyen, központilag tárolja a dokumentumokat – akár komplett épület projekteket – a felhőben. A Studio Sessions pedig megteremti annak a lehetőségét, hogy egy projekt résztvevői ugyanazokhoz a fájlokhoz egyidejűleg férjenek hozzá, lehetővé téve az anyagok közös áttekintését, észrevételek bejegyzését, módosítását és frissítését.

A Revu minden projektfázisban segít jobb eredményeket elérni

Kooperáció

A kooperációs értekezletek simábban haladnak, ha minden szakág ugyanazokon a digitális dokumentumokon dolgozik, ha egy helyre kerül minden jelölés, korrekciós észrevétel, megjegyzés is, mindez valós időben.

Minőségbiztosítás, minőségellenőrzés

A jelölő- és csapatmunka eszközök segítségével gyorsabbak és pontosabbak a terveken végzett minőségellenőrzések.

Költségbecslés

A testre szabható mérőeszközökkel könnyű meghatározni és leellenőrizni a projekt valós terjedelmét és pontosabb költségbecslések készíthetők.

Bekért anyagok jóváhagyása

A Revu jelölő- és szerkesztési funkciói a bekért gyártmánytervek, részletrajzok, anyagminták, terméktanúsítványok kezelését is egyszerűbbé teszik.

Tájékozódó ajánlatkérések (RFI)

A Revu okos jelölő- és hiperlink eszközeivel rendet lehet vágni a hiánypótlások, helyesbítések és adatbekérések dzsungelében.

Pótmunkák és hibalisták

A Revu alkalmazásával 90%-os első körös javítási arány érhető el.

Átadás-átvétel

Létesítménygazdálkodás okos digitális üzemeltetési és karbantartási eszközökkel. Könnyebb hozzáférés a fontos projektinformációkhoz.