Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Documenting with ArchiCAD

A legnagyobb jutalom egy elhivatott építész számára látni, ahogy az ötletei valós formát öltenek. A GRAPHISOFT ArchiCAD® Épületinformációs Modellezési eszközeivel az építészek kézhez kapják a lehetőséget, hogy magabiztosan alkossanak szerkezetileg helyes csomópontokat.

Az ArchiCAD-del létrehozott épületinformációs modell esetén minden szükséges dokumentáció és látvány automatikusan elkészül. Új, prioritás alapú csatlakozások és intelligens építőanyagok biztosítják az anyagok (metszeti kitöltések) helyes megjelenítését metszeten, az elemek felületeit 3D nézetben és a hőtechnikai tulajdonságaikat az energetikai számításhoz. Az ArchiCAD BIM környezetet biztosít az épületfelújítási projektek számára is, melyek gyakoriak a világ fejlődő részein. Az ArchiCAD sokrétű nézetbeállításai és egyedi rajzkezelése az integrált publikáló képességekkel együtt biztosítják, hogy a különböző tervrajzok nyomtatása és mentése nem igényel felesleges időt, és ugyanabból az épületinformációs modellből származtatható.

Átépítés és felújítás támogatás

Az ArchiCAD a felújítások és átépítések natív, a tervezést és a dokumentációs folyamatát végigkísérő támogatását nyújta.

Piacvezető BIM munkafolyamat

Ideális esetben az épület tervezés nem csak egy papíron végzett feladat, mivel valós eredménye a befejezett épület. Az ArchiCAD-del nem kell kompromisszumot kötni a tervezési szabadság vagy a szerkezet korrektsége terén. A program az igazi BIM eszközök és munkafolyamatokat széles skáláját kínálja már a tervezési folyamat első lépéseitől.

Renovation and Refurbishment Support

ArchiCAD 17 — A BIM a részletekben lakik

Az ArchiCAD 17 napjaink legjobb BIM alapú dokumentációs munkafolyamatát kínálja. Az épületek modellezését és dokumentálását még magas részletezettségű tervek esetén is leegyszerűsíti. Az ArchiCAD teljeskörű BIM munkafolyamataival a modell élő maradhat a projekt végéig.

Prioritás alapú csatlakozások

Az ArchiCAD 17 vadonatúj prioritás alapú csatlakozásaival valóban megtérül az épületinformációs modell létrehozásába fektetett munka az automatikusan előállított kivitelezési dokumentáció szintű metszetekkel és csomópontokkal.
Az ArchiCAD felhasználók még soha nem látott részletezettségű tervek esetén is képesek szerkezetileg helyes csomópontok létrehozására és egyszerűsíteni a modellezési és dokumentációs folyamatot.
Az ArchiCAD teljeskörű BIM munkafolyamataival a modell élő maradhat a projekt végéig, jelentős időt spórolva ezzel a kivitelezési dokumentáció készítésének idején.
Priorty Based Connections
Intelligent Building Materials

Intelligens építőanyagok

Az építőanyagok megfelelő és következetes használata nemcsak a végső kivitelezési dokumentáció létrehozásakor fontos, de az épületenergetikai elemzés készítéséhez is.
Új, intelligens építőanyagok biztosítják az anyagok (metszeti kitöltések) helyes megjelenítését metszeten, az elemek felületeit 3D nézetben és a hőtechnikai tulajdonságokat az energetikai számításhoz.
A metszeti kitöltések tollai globálisan beállíthatók és alkalmazhatók a projekt bármelyik szerkezeti elemére. Ez nemcsak a felhasználói felületet egyszerűsíti, de elősegíti az építőanyagok következetes használatát a tervben.

Elemek szintmagassághoz kapcsolása

A szerkezeti elemek automatikus összekapcsolása könnyen összezavarhatja az egész épületmodellt. Az ArchiCAD 17-tel a tervezők építészetileg megfelelő módon szintekhez kapcsolhatnak bizonyos elemeket.
A falak, oszlopok, helyiségek magassága egy kiválasztott szinthez köthető, így mikor a szint helyzete változik, a kapcsolt elemek magassága automatikusan hozzáigazodik. A szintmagasság változásával így minden kapcsolódó elem magassága automatikusan frissül.
Természetesen továbbra is megvan a lehetőség adott magasságú elemek létrehozására, és az elemek aljának egy referenciaszinthez képest történő megadására, ezzel biztosítva, hogy az irányítás a tervezők kezében marad.
Element Association to Story Heights