Kérjük, jelentkezz be GRAPHISOFT ID-val!

A vastagon írt mezők kitöltése kötelező.

Email
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Overview

A GRAPHISOFT® az építészeknek fejlesztett BIM-szoftverek között piacvezető ArchiCAD® révén az épületinformációs modellezés (BIM) úttörője. A GRAPHISOFT ArchiCAD épületinformációs modellezés (BIM) megközelítésével az építészek magabiztosan vizsgálhatják tervezési ötleteiket, tudva, hogy minden részlet és dokumentum szinkronban van. A GRAPHISOFT a mai napig az iparág vezető innovációs fejlesztője, olyan forradalmi megoldásokkal, mint a BIM Server™, a világ első valós-idejű BIM csapatmunka környezete. Az Open BIM tervezési együttműködés olyan intelligens, modell alapú munkafolyamatokat kínál a külsős tervezőcsapatok és az ArchiCAD-et használó építészek között, amely az építési folyamatot sokkal hatékonyabbá teszi.

Tervezés

Az ArchiCAD segítségével az építészek szabadon felfedezhetik dizájn ötleteiket anélkül, hogy a dokumentáció pontosságát és minőségét fel kellene adniuk. Szabadon alkothatnak és modellezhetnek könnyen létrehozva a kívánt formákat, és módosíthatnak komplex elemeket a legmegfelelőbb nézetben. Az ArchiCAD a kreatív szabadságot egyesíti az épületinformációs modell jól ismert hatékonyságával. Eszközök széles tárháza támogatja a projekt alkotó folyamatát. Az ArchiCAD 17 kiterjeszti a modellező képességeit a BIM környezetben teljes, prioritás alapú csatlakozásokat, intelligens építőanyagokat és továbbfejlesztett Alakzat eszközt használó BIM munkafolyamataival. Felhő integráció segíti a felhasználókat, hogy megtalálják az egyedi tárgyakat, összetevőket melyekkel teljessé tehetik BIM modelljüket. A GRAPHISOFT továbbfejleszti "zöld" eszközeit is annak érdekében, hogy a fenntartható tervezés számára a legjobb megoldást a BIM eszközébe integráltan kínálja.
Design
Documentation

Dokumentáció

Az ArchiCAD-del ön létrehozza az Épületinformációs Modellt majd minden szükséges dokumentáció és látvány automatikusan elkészül. Új, prioritás alapú csatlakozások és intelligens építőanyagok biztosítják az anyagok (metszeti kitöltések) helyes megjelenítését metszeten, az elemek felületeit 3D nézetben és a hőtechnikai tulajdonságaikat az energetikai számításhoz. Az ArchiCAD BIM környezetet biztosít az épületfelújítási projektek számára is, melyek gyakoriak a világ fejlődő részein. Az ArchiCAD sokrétű nézetbeállításai és egyedi rajzkezelése az integrált publikáló képességekkel együtt biztosítják, hogy a különböző tervrajzok nyomtatása és mentése nem igényel felesleges időt, és ugyanabból az épületinformációs modellből származtatható.

Együttműködés

Az épületinformációs modellezés (BIM) egyedi kihívásokat hoz a tervezőcsapatnak: amikor a BIM szemléletet nagyobb léptékben ültetik át a gyakorlatba, az építészek gyakran szembesülnek a modell és a munkafolyamatok szűk keresztmetszeteivel. Az ArchiCAD elsőként bevezette a GRAPHISOFT BIM Szerver-t – saját megoldását a modell alapú csapat együttműködés támogatására. Az iparágban egyedülálló Delta Server™ technológia a hálózati forgalmat minimalizálja és megbízható adatcserét tesz lehetővé az irodán belül és interneten keresztül is.
Collaboration
Objects

Tárgyak

A GDL (Geometric Description Language) – Geometriai Leíró Programnyelv –az összes szükséges információt tartalmazza ahhoz, hogy teljes egészében leírja az építőelemeket 2D CAD szimbólumokként, 3D modellként és szöveges leírásként a rajzokban, prezentációkban és mennyiségszámításokban történő használathoz. Az ArchiCAD felhasználók a világszerte elérhető és használatos több tízezer intelligens tárgynak köszönhetően már régóta élvezik a GDL előnyeit.