Bradford College, UK | Bond Bryan Architects | www.bondbryan.com

ARCHICAD 19 — Középpontban a Sebesség

Az ARCHICAD 19 gyorsabb, mint valaha! A modellnézetek betöltése már csak egy pillanat. A GRAPHISOFT az iparágban elsőként biztosít háttérfeldolgozást a már eddig is kimagasló, 64 bites és többmagos processzorokkal működő technológiái mellé. Az ARCHICAD villámgyors reakcióidejével vitathatatlanul a leggyorsabb épületinformáció modellező (BIM) megoldás.

Teljesítmény

Az ARCHICAD 19 az iparágban elsőként kínál olyan valós idejű BIM együttműködési lehetőséget, amely sem a projekt méretétől, sem a tervezőcsapatok földrajzi elhelyezkedésétől nem függ.

Bővebben…

Háttérfeldolgozás

Az ARCHICAD 19 innovatívan igénybe veszi a kihasználatlan számítógépes kapacitásokat, előre kalkulál a várható tervezői lépésekkel, azaz előkészíti ezeket a műveleteket a háttérszámításokban.

Bővebben…

Építészet

Az ARCHICAD 19 az építészek munkájának egyik leginkább időigényes (és gyakran legunalmasabb) részét teszik könnyedebbé. Az egyszerűen kezelhető, pontos szerkesztési és listázási eljárások sokat segítenek ebben.

Bővebben…

Felhasználóbarát

Az ARCHICAD 19 mind a Mac OS X, mind a Windows operációs rendszert használó felhasználóknak komoly munkakörnyezet fejlesztéseket kínál. Az új Tab (Lapsáv) rendszerű navigáció egyszerűbbé teszi a különböző nézetek elérését, ezáltal kezelhetőbbé a BIM modell átlátását.

Bővebben…

OPEN BIM

Az IFC alapú munkafolyamat és ütközésvizsgálat (az MEP Modeler kiegészítő használatával) fejlesztések tovább segítik az építészek és társtervezőik közötti OPEN BIM együttműködést.

Bővebben…

Érdeklik a részletek?

Kérjük nézze meg az ARCHICAD 19 — Faster Than Ever online szemináriumot felvételről.